Categories
 
News Letter
Abonare Newsletter
* Email
Name 
Subscribe
 
Filtre cautare
Producatori:

Mingi tenis

Subcategorii

Vizualizare ca: Listă / Grid
Produse pe pag:
Sortare după:
Mingi Babolat ORANGE BAG X36 Buc
This intermediate tennis ball is 50% slower than normal tennis balls and lighter in accordance with ITF Stage-2 regulations. Ideal for young children 7-9 years old. Bag of 36 balls.   Use Kids Packaging Bag Ball number 36 Certification ITF Approved   ..
249 Lei
MIngii Head Pro 4buc
MIngii Head Pro 4buc - sunt mingii multisuprafate, dar ideale in special pentru jocul pe iarba. Head Pro sunt mingii folosite des in turnee,aprobate ITF. Cutia contine 4 mingii. ..
33 Lei
Mingi Babolat GOLD PET X 3
..
22 Lei
Mingi Babolat ORANGE BOX X36 Buc
..
270 Lei
Mingii Head ATP 4Buc
Mingii Head ATP 4Buc - este mingia oficiala folosita in turneele ATP. Head ATP include tehnologia Encore ce ii ofera o durabilitate cu 33% mai mare. ..
34 Lei
Mingi Babolat Roland Garros x 4
Mingi Babolat Roland Garros x 4    Cutia contine 4 mingii ..
38 Lei
Mingi copii Babolat RED FOAM X3
..
31 Lei
Mingi Tenis Pro's Pro Stage 3 XL
Mingi Tenis Pro's Pro Stage 3 XL - Minge de tenis cu o presiune internă redusă. Cu 75 mm in diametru puțin mai mare decât mingile normale și, prin urmare, ideal pentru copii foarte mici. Culoare: galben / rosu. Fiecare pachet contine 12 de mingi. Aprobat ITF. ..
59 Lei
Mingi Babolat Rolland Garros Clay  X 3
Mingi Babolat Rolland Garros Clay  X 3   ..
29 Lei
Mingi copii Babolat RED FOAM X24
..
209 Lei
Mingi Tenis Pro's Pro Stage 1
Mingi Tenis Pro's Pro Stage 1 - Mingi de tenis cu presiune redusa recomandata pentru copii de 8 ani și începători adulți. Cu 25% mai lentă decât mingile normale. Astfel, copilul are mai mult timp pentru a merge în poziția corectă si astfel învața jocul de tenis mai ușor. Potrivite pentru Nivelul 1. Livrate in saculeti cu 12 bucati . Culoare: galben cu punct ..
59 Lei
Mingi tenis Babolat BALL F.OPEN ALL COURT X4
Mingi tenis Babolat BALL F.OPEN ALL COURT X4   ..
28 Lei
Mingi copii Babolat RED FELT X3
..
31 Lei
Mingi Tenis Pro's Pro Stage 2
Mingi Tenis Pro's Pro Stage 2 - Mingi de tenis cu presiune redusa. Cu 50% mai lente decat mingile de tenis standard. Aceasta face ca mingea sa fie mai usor de lovit. Ideale pentru copii cu varsta de 7 ani sau pentru adulti incepatori. Potrivita pentru nivelul 2. Culoare: galbena cu punct portocaliu. Se livreaza in saculeti cu 12 bucati.Aprobat ITF. ..
59 Lei
Mingi Babolat BALL F. OPEN ALL COURT X3
..
22 Lei
Bazat pe OpenCart Tradus de Shopencart
BestSport-Magazin © 2019