Categories
 
News Letter
Abonare Newsletter
* Email
Name 
Subscribe
 
Filtre cautare
Producatori:

Racordaje rachete tenis

Racordaje rachete tenis

BestSport-Magazin va ofera o gama variata de racordaje, potrivite oricarui stil de joc. Clasificare racordajelor se poate face in functie de materialul si tehnologia de fabricare, de durabilitatea, elasticitatea, controlul, confortul, forta si capacitatea de mentinere in timp a caracteristicilor si a tensiunii initiale de racordare. Magazinul nostru comercializeaza racordaje din materiale precum corzi naturale, sintetice (monofilament si multifilament) sau hibride (corzile principale din racordaj sintetic, iar cele transversale din racordaj natural). Citeste aici mai multe informatii.

Subcategorii

Vizualizare ca: Listă / Grid
Produse pe pag:
Sortare după:
Racordaj Babolat MAGIC FORCE 12M
  Denumire Racordaj Babolat Magic Force 12 m Producator Babolat Prezentare Set Dimensiune racordaj 12 m Gauge 15L / 1.35 mm   ..
69 Lei
Racordaj Tenis Polyfibre Rapid 12m
Racordajul Polifibre Rapid reprezinta urmatoarea generatie de racordaje TCS.Acesta este un racordaj pentru jucatorii care doresc putere maxima cu minim de efort in lovitura. Un racordaj special creat pentru jucatorii care se bazeaza pe topspin si care cauta control si putere de asemenea. ..
30 Lei
Racordaj Luxilon BIG BANGER ORIGINAL ROUGH 12 m
Racordaj Luxilon BIG BANGER ORIGINAL ROUGH 12 m - 1,30mm ..
80 Lei
Racordaj MSV Focus Hex 12m - 1.27mm
Racordaj MSV Focus Hex 12m - 1.27mm  - este cel mai vandut racordaj marca MSV si este ideal pentru jucatorii ce doresc un nivel ridicat de control , durabilitate, mentinere a tensiunii si spin. Dimensiune racordaj: 12m Culori disponibile : Negru,Alb,Rosu, Sky Blue, Natural ..
30 Lei
Racordaj Head Fiber Gel 12m 1.32mm
Racordaj Head Fiber Gel 12m 1.32mm - este un racordaj de control, cu o elasticitate crescuta, avand ca si constructie  miez  monofilament/ invelise interioare de fibre cu gel si nylon/ invelis exterior nylon. Lungime racordaj :12m Grosime:1.32mm ..
38 Lei
Racordaj Wilson Champions Choice Duo
Racordaj Wilson Champions Choice Duo are o constructie hibrida compusa din racordaj natural si Luxilon Alu Power Rough. - Fibra naturala ( 16g / 1.30mm ) - Fibra Luxilon ALU Power Rough (16L / 1.25mm) ..
189 Lei
Racordaj Babolat PRO HURRICANE 12M
Gama: Durability&Control Grosime: 1,25, 1,30 mm Lungime: 12 m Structura: Monofilament Culoare: Natural Cod produs: 241104 Babolat Pro Hurricane 12m - racordaj de tenis ce ofera maximum de spin si durabilitate. Compozitie - Co-Polymer Polyester   ..
58 Lei
Racordaj Tenis Polyfibre Hexablade 200m
Racordaj Tenis Polyfibre Hexablade 200m ofera un spin extraordinar si de asemenea ofera o frecare mai mare cu mingea impunandu-i o viteza uimitoare. De asemenea structura hexagonala ii confera racordajului o durabilitate crescuta si elasticitatea dinamica nu pune presiune pe bratul jucatorului. ..
329 Lei
Racordaj Kirschbaum Competition 12m
Racordaj Kirschbaum Competition 12m Kirschbaum Competition aluneca greu pe racheta și ofera foarte mult spin, prin urmare, este deosebit de popular in randul jucatorilor de top. În același timp, oferind control maxim și precizie. Este ideal pentru jucătorii de performanta și jucătorii amatori dar foarte ambițiosi. Grosime: 1.25 mm. Lungime rola: 12m. Culoare:..
28 Lei
Racordaj MSV Hepta Twist 12m - 1.25mm Negru
Racordaj MSV Hepta Twist 12m - 1.25mm - este un racordaj ce ofera putere, durabilitate si top spin superior raportat la alte racordaje co-polyester, fiind recomandat jucatorilor ce cauta un efect puternic de top spin.MSV Hepta-Twist este un racordaj ce nu solicita foarte mult bratul, fiind totodata adecvat pentru racordarea hybrid. In Magazinul German de Tenis, racordajul MSV Hepta-Twi..
32 Lei
Racordaj Head Sonic Pro 1.30mm 200m Alb
Racordaj Head Sonic Pro 1.30mm 200m Alb -este un racordaj monofilament, recomandat pentru spin si control. Lungime racordaj:200m Grosime:1.30mm ..
389 Lei
Racordaj Tenis Polyfibre Hightec Premium 12m
Racordaj Tenis Polyfibre Hightec Premium 12m ofera o elasticitate si o flexibilitate crescuta.Un strat termoprotector care inveleste racordajul ofera acestuia o durabilitate crescuta si micsoreaza pierderea tensiunii, astfel incat este garantat un nivel de control crescut, iar caracteristicile acestuia in joc raman practic neschimbate pe toata durata folosirii.Este ideal pentru orice tip de juc..
28 Lei
Racordaj Luxilon Adrenaline 12 m
Racordaj Luxilon Adrenaline 12 m - grosime:1,20mm,1,25mm, 1,30mm ..
60 Lei
Racordaj Yonex Poly Tour Spin G 12m - 1,25mm
Racordaj Yonex Poly Tour Spin G 12m - 1,25mm  -  este un racordaj cu structura pentagonala, cu o durabilitate crescuta. Culoare : Dark red ..
40 Lei
Racordaj MSV Focus Hex Soft 200m - 1.25mm
Racordaj MSV Focus Hex Soft 200m - 1.25mm - ste  un racordaj ideal pentru jucatorii ce cauta un echilibru intre putere si control in combinatie cu spin.Racordajul Focus Hex Soft este cu 8% mai elastic decat racordajul Focus Hex. Racordaj cu forma hexagonala Dimensiune racordaj :200m Culori disponibile: Negru,Alb , Rosu ..
269 Lei
Bazat pe OpenCart Tradus de Shopencart
BestSport-Magazin © 2019