Categories
 
News Letter
Abonare Newsletter
* Email
Name 
Subscribe
 

Racordaje Kirschbaum

Racordaje Kirschbaum

Racordaje Kirschbaum

Vizualizare ca: Listă / Grid
Produse pe pag:
Sortare după:
Racordaj Kirschbaum Competition 12m
Racordaj Kirschbaum Competition 12m Kirschbaum Competition aluneca greu pe racheta și ofera foarte mult spin, prin urmare, este deosebit de popular in randul jucatorilor de top. În același timp, oferind control maxim și precizie. Este ideal pentru jucătorii de performanta și jucătorii amatori dar foarte ambițiosi. Grosime: 1.25 mm. Lungime rola: 12m. Culoare:..
30 Lei
Racordaj Kirschbaum Competition 200m
Racordaj Kirschbaum Competition 200m Kirschbaum Competition aluneca greu pe racheta și ofera foarte mult spin, prin urmare, este deosebit de popular in randul jucatorilor de top. În același timp, oferind control maxim și precizie. Este ideal pentru jucătorii de performanta și jucătorii amatori dar foarte ambițiosi. Grosime: 1.25 mm. Lungime rola: 200m. Culoare: g..
349 Lei
Racordaj Kirschbaum Evolution 200m
Racordaj Kirschbaum Evolution 200m ..
339 Lei
Racordaj Kirschbaum Pro Line Evolution 12m
Racordaj Kirschbaum Pro Line Evolution 12m Cu peste de 20 de ani de experiență în fabricarea de racordaje pentru tenis de calitate superioară, s-a dezvoltat și rafinat reteta pentru a oferi juniorilor de performanta un racordaj perfect: Pro Line Evolution. Ofera amestec de putere,control și spin. Comportamentul dinamic al corzilor și tensiunea rămân stabile ..
30 Lei
Racordaj Kirschbaum Pro Line II 12m negru
Racordaj Kirschbaum Pro Line II 12m negru Racordajul Kirschbaum Pro Line II ofera control si putere dar si pastrarea tensiunii pentru o perioada lunga. Recomandat pentru jucatorii care prefera sa imprime mingii multa putere. Grosime: 1.25 mm. Lungime rola: 12 m. Culoare: negru. - potrivire excelentă de putere și de control; - durabilitate si stabilitatea tensiunii. ..
28 Lei
Racordaj Kirschbaum Pro Line II 12m rosu
Racordaj Kirschbaum Pro Line II 12m rosu ..
28 Lei
Racordaj Kirschbaum Pro Line II 200m negru
Racordaj Kirschbaum Pro Line II 200m negru Racordajul Kirschbaum Pro Line II ofera control si putere dar si pastrarea tensiunii pentru o perioada lunga. Recomandat pentru jucatorii care prefera sa imprime mingii multa putere. Grosime: 1.25 mm. Lungime rola: 200 m. Culoare: negru. - potrivire excelentă de putere și de control; - durabilitate si stabilitatea tensiunii. ..
349 Lei
Racordaj Kirschbaum Pro Line II 200m rosu
Racordaj Kirschbaum Pro Line II 200m rosu Racordajul Kirschbaum Pro Line II ofera control si putere dar si pastrarea tensiunii pentru o perioada lunga. Recomandat pentru jucatorii care prefera sa imprime mingii multa putere. Grosime: 1.25 mm. Lungime rola: 200 m. Culoare: rosu. - potrivire excelentă de putere și de control; - durabilitate si stabilitatea tensiunii. ..
349 Lei
Racordaj Kirschbaum Max Power Rough 1,25mm - 200mm
Racordaj Kirschbaum Max Power Rough 1,25mm - 200mm  - este un racordaj destinat in special jucatorilor profesionisti care cauta un top-spin accentuat, fiind o combinatie optima de putere si control.Culoarea: Gri ..
369 Lei
Racordaj Kirschbaum Black Shark 12m
Racordaj Kirschbaum Black Shark 12m Racordajul BLACK SHARK are un profil unic, în formă octogonală, ofera o suprafață pentru transferul de maximă de centrifugare și se potrivește perfect jucătorilor care doresc un spin maxim. Grosime: 1.25 mm. Lungime rola: 12m. Culoare: negru. ..
30 Lei
Racordaj Kirschbaum Touch Turbo 1,27mm  - 110m
Racordaj Kirschbaum Touch Turbo 1,27mm  - 110m - este un racordaj din poliester cu o elasticitate crescuta peste alte racordaje de acelasi tip.Racordajul Touch Turbo ofera atat putere, confort si o rezisenta mai mare a corzii in timp . Culoare:galben ..
309 Lei
Racordaj Kirschbaum Black Shark 200m
Racordaj Kirschbaum Black Shark 200m Racordajul BLACK SHARK are un profil unic, în formă octogonală, ofera o suprafață pentru transferul de maximă de centrifugare și se potrivește perfect jucătorilor care doresc un spin maxim. Grosime: 1.25 mm. Lungime rola: 200m. Culoare: negru. ..
349 Lei
Bazat pe OpenCart Tradus de Shopencart
BestSport-Magazin © 2021