Categories
 
News Letter
Abonare Newsletter
* Email
Name 
Subscribe
 

Racordaje MSV

Racordaje MSV

Racordaje MSV

Vizualizare ca: Listă / Grid
Produse pe pag:
Sortare după:
Racordaj MSV Co-Focus 12m - 1,23mm
Racordaj MSV Co-Focus 12m - 1,23mm - ideal pentru jucatorii ce doresc un nivel ridicat de control, duabilitate si mentinere a tensiunii. Conform Tennis Warehouse University , MSV Co-Focus are o pierdere de tensiune cu 25% mai mica fata de racordajele similare ale brandurilor concurente. Conform stringformum.com 88% dintre jucatorii ce au testat racordajul Co-Focus au fost multimiti..
30 Lei
Racordaj MSV Focus Hex Soft 200m - 1.25mm Rosu
Racordaj MSV Focus Hex Soft 200m - 1.25mm - ste  un racordaj ideal pentru jucatorii ce cauta un echilibru intre putere si control in combinatie cu spin.Racordajul Focus Hex Soft este cu 8% mai elastic decat racordajul Focus Hex. Racordaj cu forma hexagonala Dimensiune racordaj :200m Culori disponibile:  Rosu ..
269 Lei
Racordaj MSV Co-Focus 12m - 1,27mm
Racordaj MSV Co-Focus 12m - 1,27mm - ideal pentru jucatorii ce doresc un nivel ridicat de control, duabilitate si mentinere a tensiunii. Conform Tennis Warehouse University , MSV Co-Focus are o pierdere de tensiune cu 25% mai mica fata de racordajele similare ale brandurilor concurente. Conform stringformum.com 88% dintre jucatorii ce au testat racordajul Co-Focus au fost multimiti..
30 Lei
Racordaj MSV Focus Hex Soft 200m - 1.25mm
Racordaj MSV Focus Hex Soft 200m - 1.25mm - ste  un racordaj ideal pentru jucatorii ce cauta un echilibru intre putere si control in combinatie cu spin.Racordajul Focus Hex Soft este cu 8% mai elastic decat racordajul Focus Hex. Racordaj cu forma hexagonala Dimensiune racordaj :200m Culori disponibile: Negru,Alb , Rosu ..
269 Lei
Racordaj MSV Focus-Hex 12m - 1.18mm
Racordaj MSV Focus-Hex Negru 12m - 1.18mm - este cel mai vandut racordaj marca MSV si este ideal pentru jucatorii ce doresc un nivel ridicat de control , durabilitate, mentinere a tensiunii si spin. Dimensiune racordaj: 12m Culori disponibile : Negru, Rosu, Silver ..
30 Lei
Racordaj MSV Hepta Twist 12m - 1.25mm Rosu
Racordaj MSV Hepta Twist 12m - 1.25mm  - este un racordaj ce ofera putere, durabilitate si top spin superior raportat la alte racordaje co-polyester, fiind recomandat jucatorilor ce cauta un efect puternic de top spin.MSV Hepta-Twist este un racordaj ce nu solicita foarte mult bratul, fiind totodata adecvat pentru racordarea hybrid. In Magazinul German de Tenis, racordajul MSV Hepta-Tw..
32 Lei
Racordaj MSV Focus Hex PLUS 25 - 12m - 1.30mm Negru
Racordaj MSV Focus Hex PLUS 25 - 12m - 1.30mm Negru este  ideal pentru jucatorii ce doresc un racordaj care sa solicite mai putin bratul, dar care in acelasi timp sa ofere putere, spin si control sporit. este cu 25% mai elastic fata de Focus Hex Racordaj cu forma hexagonala Dimensiune racordaj: 12m Culori disponibile: Negru,Alb ..
35 Lei
Racordaj MSV Focus-Hex 12m - 1.23mm
Racordaj MSV Focus-Hex 12m - 1.23mm - este cel mai vandut racordaj marca MSV si este ideal pentru jucatorii ce doresc un nivel ridicat de control , durabilitate, mentinere a tensiunii si spin. Dimensiune racordaj: 12m Culori disponibile : Negru, Rosu, Silver,Gold,Neon ..
30 Lei
Racordaj MSV Hepta Twist 12m - 1.25mm Negru
Racordaj MSV Hepta Twist 12m - 1.25mm - este un racordaj ce ofera putere, durabilitate si top spin superior raportat la alte racordaje co-polyester, fiind recomandat jucatorilor ce cauta un efect puternic de top spin.MSV Hepta-Twist este un racordaj ce nu solicita foarte mult bratul, fiind totodata adecvat pentru racordarea hybrid. In Magazinul German de Tenis, racordajul MSV Hepta-Twi..
32 Lei
Racordaj MSV Focus Hex ULTRA 12m 1.20mm Negru
Racordaj MSV Focus Hex ULTRA 12m 1.20mm Negru - este un racordaj ideal pentru jucatorii mai agresivi, care doresc un plus de control, durabilitate, mentinere a tensiunii si spin. Jucatorii care au folosit racordajul MSV Focus Hex, pot juca si cu Focus Hex Ultra de un diametru mai subtire, beneficiind astfel de un potential de spin mai mare. Conform stringforum.net martie 2016, raco..
32 Lei
Racordaj MSV Focus Hex 12m - 1.27mm
Racordaj MSV Focus Hex 12m - 1.27mm  - este cel mai vandut racordaj marca MSV si este ideal pentru jucatorii ce doresc un nivel ridicat de control , durabilitate, mentinere a tensiunii si spin. Dimensiune racordaj: 12m Culori disponibile : Negru,Alb,Rosu, Sky Blue, Natural ..
30 Lei
Racordaj MSV Multi Q10 12m - 1.30mm Alb
Racordaj MSV Multi Q10 12m - 1.30mm Alb - este un racordaj multifilament ce nu solicita foarte mult bratul, fiind recomandat jucatorilor ce au in general probleme cu bratul si care doresc mai multa putere si control. Nota: producatorul recomanda ca pentru acest racordaj racordarea sa se faca la o tensiune cu 3-4 kg mai mult fata de alte racordaje. Lungime racordaj:12m Culori disponi..
37 Lei
Racordaj MSV Focus Hex ULTRA 12m 1.25mm Negru
Racordaj MSV Focus Hex ULTRA 12m 1.25mm Negru - este un racordaj ideal pentru jucatorii mai agresivi, care doresc un plus de control, durabilitate, mentinere a tensiunii si spin. Jucatorii care au folosit racordajul MSV Focus Hex, pot juca si cu Focus Hex Ultra de un diametru mai subtire, beneficiind astfel de un potential de spin mai mare. Conform stringforum.net martie 2016, raco..
32 Lei
Racordaj MSV Focus Hex Soft 12m - 1.25mm
Racordaj MSV Focus Hex Soft 12m - 1.25mm - este  un racordaj ideal pentru jucatorii ce cauta o balanta intre putere si control in combinatie cu spin.Racordajul Focus Hex Soft este cu 8% mai elastic decat racordajul Focus Hex. Racordaj cu forma hexagonala Dimensiune racordaj :12m Culori disponibile: Negru,Alb, Rosu ..
30 Lei
Racordaj MSV Polynyking 2in1 12m 1.25mm Natural
Racordaj MSV Polynyking 2 in 1 -12m 1.25mm Natural - este un racordaj hybrid 2 in1, este practic un multifilament (fir de nylon invelit in mai multe fire de co-polyester).Este un racordaj care face jocul placut, mentine tensiunea fara a compromite controlul. Racordajul MSV Polynyking 2 in 1 are cel mai bun scor de elasticitate realizat de Stringway in comparatie cu alte racordaje: ..
39 Lei
Bazat pe OpenCart Tradus de Shopencart
BestSport-Magazin © 2020