Categories
 
News Letter
Abonare Newsletter
* Email
Name 
Subscribe
 

Racordaje Pro's Pro

Racordaje Pro's Pro
Vizualizare ca: Listă / Grid
Produse pe pag:
Sortare după:
Racordaj Pro's Pro Synthetic  1.30 Negru -200m
Racordaj Pro's Pro Synthetic  1.30 Negru -200m - Racordaj robust, clasic sintetic cu proprietati exceptionale ale profilului rotund. Miezul corzii este durabil si învelit cu un strat de filamente. Acest design dovedit oferă un compromis bun între durabilitate, confort și control. Indicat in mod special pentru racordari tip hibrid. Grosime: 1.30 mm. Lungime rola..
75 Lei
Racordaj Pro's Pro Nano Vendetta 1.30 mm
Racordaj Pro's Pro Nano Vendetta 1.30 mm - Racordajul Vendetta a fost conceput special pentru jucatorii exigenti. Caracteristicile sale finale sunt durabilitatea și un control excelent. Potrivit pentru lovituri puternice care necesită durabilitate extrema, putere, control și nici o pierdere de tensiune. Cu componentele sale speciale, este mult mai prietenos cu bratul in comparatie cu racorda..
119 Lei
Racordaj Pro's Pro Hexaspin Twist Rosu 1,25mm- 200m
Racordaj Pro's Pro Hexaspin Twist Rosu - 200m - Într-un proces de producție suplimentară patentat acest racordaj hexagonal este coaxial rasucit și fixat termic. Prin urmare, se creaza o suprafeța care este foarte dura, deci proprietățile de spin sunt îmbunătățite.Controlul mingii la cel mai înalt nivel! Alte caracteristici: foarte rezistent, tensiune st..
139 Lei
Racordaj Pro's Pro Hexaspin Twist Orange 1,20mm- 200m
Racordaj Pro's Pro Hexaspin Twist Orange 1,20mm- 200m  Într-un proces de producție suplimentară patentat acest racordaj hexagonal este coaxial rasucit și fixat termic. Prin urmare, se creaza o suprafeța care este foarte dura, deci proprietățile de spin sunt îmbunătățite.Controlul mingii la cel mai înalt nivel! Alte caracteristici: foarte rezistent, tens..
139 Lei
Racordaj Pro's Pro Intense Heat Negru 1.30mm - 200m
Racordaj Pro's Pro Intense Heat Negru 1.30mm - 200m  Intense Heat va prezintă o nouă generație de racordaje din poliester. Acesta este fabricat din material poliester dedurizat care nu prezinta sentimentul de rigid, asa cum se intalneste de obicei la racordajele traditionale din poliester. Acest racordaj este construit nano-tehnologic  și creează o suprafață..
89 Lei
Racordaj Pro's Pro Red Devil 200m 1.24mm
Racordaj Pro's Pro Red Devil 200m 1.24mm - este un racordaj co-poliester cu multiple calitati:pastreaza foarte bine tensiunea, putere mare, ofera un control bun si este foarte durabil. Produs in Germania. Lungime:200m Culoare: Rosu ..
125 Lei
Racordaj Pro's Pro Black Force 1.24 mm - 200m
Racordaj Pro's Pro Black Force 1.24 mm - Racordaj fabricat din co-poliester pentru jucători profesioniști.. Nu pierde tensiunea. Oferă un control unic, potențial de spin foarte mare și putere superioară combinată cu confort bun. Având în vedere durabilitatea excelenta, este deosebit de potrivit pentru jucători agresivi.. Culoare: negru. Grosime: 1.24 mm. Lungime rola: 2..
135 Lei
Racordaj Pro's Pro Intense Heat Negru 1.25mm - 200m
Intense Heat va prezintă o nouă generație de racordaje din poliester. Acesta este fabricat din material poliester, dedurizat, care nu prezinta sentimentul de rigid, asa cum se intalneste de obicei la racordajele traditionale din poliester. Acest racordaj este construit nano-tehnologic  și creează o suprafață netedă, care permite corzilor să se mute înapoi la p..
89 Lei
Racordaj Pro's Pro Blackout 1.24 mm - 200m
Racordaj Pro's Pro Blackout 1.24 mm - Racordaj din co-poliester cu secțiune transversală pentagonala. Acest profil unic oferă spin suplimentar și control. Acest racordaj nu aluneca, nu pierde tensiunea și oferă o performanță excelentă. Extrem de durabil. Proiectat pentru jucatori exigenți care folosesc mai mult spin. Grosime: 1.24 mm, Lungime rola: 200 m...
125 Lei
Racordaj Pro's Pro Lethal 5 Negru 200m 1.28mm
Racordaj Pro's Pro Lethal 5 Negru 200m 1.27mm - este un racordaj co-poliester, cu sectiune transversala pentagonala, rasucit si stabilizat termic, coaxial.Este un racordaj idela pentru spin. Lungime rola:200m Grosime:1.28mm Culoare:Negru ..
140 Lei
Racordaj Pro's Pro Hexaspin Twist Negru 1.25 - 200m
Racordaj Pro's Pro Hexaspin Twist 1.25 - Într-un proces de producție suplimentară patentat acest racordaj hexagonal este coaxial rasucit și fixat termic. Prin urmare, se creaza o suprafeța care este foarte dura, deci proprietățile de spin sunt îmbunătățite.Controlul mingii la cel mai înalt nivel! Alte caracteristici: foarte rezistent, tensiune stabila,. Un p..
139 Lei
Racordaj Pro's Pro Intense Heat  Orange 1.25mm - 200m
Racordaj Pro's Pro Intense Heat  orange - Intense Heat va prezintă o nouă generație de racordaje din poliester. Acesta este fabricat din material poliester dedurizat care nu prezinta sentimentul de rigid, asa cum se intalneste de obicei la racordajele traditionale din poliester. Acest racordaj este construit nano-tehnologic  și creează o suprafață netedă, c..
89 Lei
Racordaj Pro's Pro Plus Power 1.28 mm -200m
Racordaj Pro's Pro Plus Power 1.28 mm -  Realizat prin tehnologie High-tech acest racordaj a fost realizat pentru a satisface cele mai înalte cerințe. Calitate excelenta! Vei fi uimit! Pierderi minime de tensiune, durabilitate foarte bună, corzile revin in pozitia initiala foarte repede, putere extremă. Fabricat in Germania. Grosime: 1.28 mm, Lungime: 200 m. Culoare: portocaliu. ..
125 Lei
Bazat pe OpenCart Tradus de Shopencart
BestSport-Magazin © 2021